Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

σχόλια... απόψεις... κρίσεις...

Για όσους κάνετε τον κόπο και διαβάζεται όλα αυτά τα κακά και καλά που έχω την "όρεξη", ή που αναγκάζομαι να γράψω, λόγω διαφορετικής άποψης, θα επιθυμούσα να μου τα σχολιάζετε με δύο κουβέντες... εκ των προτέρων, ευχαριστώ για τον κόπο!!!

η έκτακτη γ.σ. πλησιάζει...

Διαβάζω από το
ΦΕΚ Α'26 - 17/2/1999
ΠΡΟΕ∆ΡΙΚΟ ∆ΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ.27
Περί εγκρίσεως Οργανισµού του Σώµατος Ελλήνων Προσκόπων,
Άρθρο 6 Γενική Συνέλευση
"4. α) Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν τα παρόντα µέλη είναι περισσότερα από τα απόντα. Προς τούτο υπολογίζονται µόνο τα µέλη που έχουν πληρώσει τη συνδροµή τους έως την ηµέρα της συνεδρίασης. Εάν τα παρευρισκόµενα µέλη που έχουν εξοφλήσει όλες τις συνδροµές τους είναι περισσότερα από εκείνα που τις έχουν µεν εξοφλήσει αλλά δεν παρευρίσκονται η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία. Αν δεν γίνει απαρτία η συνεδρίαση επαναλαµβάνεται την επόµενη ηµέρα, στον ίδιο τόπο και σε ώρα που καθορίζεται µε την πρόσκληση οπότε θεωρείται απαρτία οσαδήποτε µέλη κι' αν είναι παρόντα.
6.α) Αποφάσεις σχετικές με την τροποποίηση του παρόντος Οργανισμού καθώς και αποφάσεις επί προσφυγής μέλους της Γ.Σ. κατά της διαγραφής του παίρνονται με πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4) του αριθμού των μελών που ψήφισαν και μόνον αν ψήφισαν τουλάχιστον εκατό μέλη."
Και σκέφτομαι και λέω - γράφω... αυτό θέλουμε τελικά από τη γενική συνέλευση των 450+ μελών;;; Να έρθουν μόνο 100;;; για να εγκριθούν οι αλλαγές που κάποιοι θέλουν;;; Μήπως πρέπει κάπως να αντιδράσουμε ως μέλη της γ.σ.;;; Εκτός πάλι, αν θέλουμε την ησυχία μας και την βολή μας και "έλα μωρέ" εγώ θα βγάλω το φίδι από τη τρύπα;;;
Οι φίλες μου, οι γνωστές οι δύο κυρίες, οι φήμες και οι διαδόσεις και να προσθέσω και μία τρίτη κυρία στην παρέα τους, οι κακές οι γλώσσες, λένε ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες ώστε οι βαθμοφόροι να έρθουν κατ' ευθείαν το Σάββατο. Γιατί άραγε;;; Οι σκέψεις, οι κακές, αλλά γιατί όχι και οι καλές δικές σας...
Εγώ θα ευχηθώ μόνο ότι γίνει αυτό το Σάββατο, γιατί την Παρασκευή την έχω ξεχάσει, να γίνει για καλό του Σ.Ε.Π. και την κίνησης γενικότερα!!!