Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

πολύ καλών ευχών συνέχεια...!!!

Οι ευχές δεν έχουν καμιά αποτελεσματικότητα, αλλά δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από την επιθυμία να συμπέσει η πραγματικότητα με τις προσδοκίες μας ή να μην επαληθευτούν οι φόβοι μας.
Το 2008 μάς αφήνει με μια πικρή γεύση, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν ντύνουμε με αμεριμνησία το 2009. Είθε ο νέος χρόνος να μας φέρει λιγότερες ιστορίες σκότους. Ισως τα λιγότερα είναι περισσότερα.

το καλύτερο μήνυμα!!!... μέχρι στιγμής...

Ευχές, μέσω e-mail, μέσω sms και όποιας άλλης τεχνολογίας... έχουμε πάψει να ερχόμαστε σ' επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους έστω και μέσω τηλεφώνου, και στέλνουμε πάσης φύσεως μηνύματα, για να ευχηθούμε... πολλές φορές βαριόμαστε και να σκεφτόμαστε και χρησιμοποιούμε χιλιοειπωμένα μηνύματα...
Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται ακόμη περισσότερο...
Τι να κάνουμε το δεχόμαστε, αλλά ρε παιδιά στέλνετε που στέλνετε ευχές μέσω e-mail, δείχνετε και τους παραλήπτες...
δεν γίνεται να τους κρύβεται...
τι φοβάστε;;; αν φοβάστε...
είναι ΑΠΑΙΣΙΟ!!!...
δέχτηκα αρκετά τέτοια μηνύματα και δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!...

Το καλύτερο μήνυμα!!!... μέχρι στιγμής, ήταν:

Αγαπητοί γερόλυκοι
Ακόμα μία φορά έρχεται η στιγμή που πρέπει να ανταλλάξουμε ευχές, δώρα και φιλιά λόγω των Χριστουγέννων και της αλλαγής του χρόνου.
Κάθε χρονιά ευχές, ευχές και ευχές...
Ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το επίπεδο των ευχών και να περάσουμε στις πράξεις...πράξεις αγάπης, πράξεις για Ειρήνη, πράξεις για συμπόνια, βοήθεια για υγεία και συνεχόμενο άπλωμα του χεριού μας. Άπλωμα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, άπλωμα σε αυτούς που ένα μας γλυκό βλέμμα και μία μικρή βοήθεια θα τους ζεστάνει την καρδιά...
Αυτές μας οι κινήσεις ας μας χαρακτηρίζουν από εδώ και εμπρός...με το προσωπικό μας παράδειγμα να περάσουμε αυτά τα βιώματα και στα μικρότερα αδέρφια μας...αυτά για τα οποία είμαστε κατά κάποιον τρόπο υπεύθυνοι...τα Λυκόπουλά μας...αυτά είναι το μέλλον μας.
"...Εχε τον νού σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα..."
Λ. Παπαδόπουλος (από την ταινία ο Ασυμβίβαστος)
Χρόνια σας πολλά, χρόνια σας καλά,
Γεμάτο πράξεις, πράξεις καλές για το νέο έτος και όχι μόνο.
ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Ε.Π.
eflikopge@sep.org.gr