Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ο αρχηγός συστήματος για τις πυρές ομάδας & αγέλης...

Αγαπητοί μου,

Είναι ένα ωραίο έθιμο κάθε χρόνο να πηγαίνουμε στις πυρές των κατασκηνώσεων μας. Νοσταλγούμε πως ζήσαμε εμείς ως παιδιά και βλέπουμε πως περνάνε σήμερα τα μέλη του Συστήματος.

Η Ομάδα έκανε το τεράστιο εγχείρημα και θα πάει στην Κρήτη, στον Παράδεισο. Αν λοιπόν βρεθείτε στην Κρήτη και θέλετε να επισκευτείτε την κατασκήνωση μπορείτε να το κάνετε Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009, 15:00-17:00 ή την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2009, 15:00-17:00.

Για όλους του υπολοίπους, που δεν θα βρεθείτε στην Κρήτη, με χαρά μας περιμένει η Αγέλη στον Σχίνο Κορινθίας την Κυριακή, 12 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Ενημερώστε φίλους, γνωστούς, παλαιούς προσκόπους και όποιον άλλο επιθυμεί να μας ακολουθήσει σ'αυτή μας την εξόρμηση στη φύση.

Με προσκοπική αγάπη,

Φίλιππος Ντιέτσι
Σκορπιός
Αρχηγός 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Π.Φαλήρου

πυρά κατασκήνωσης αγέλης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΥΡΑΣ
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στη πυρά της κατασκήνωσης της αγέλης μας που θα πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό μας χώρο,
στον Σχίνο Κορινθίας, στις 12/07, και ώρα 12:00.
Θα δείτε πως ζήσαμε αυτές τις μέρες και τι δημιούργησε το κέφι και το μεράκι μας!! Τα παιδιά μας αφιερώνουν όλο τους τον εαυτό για να φτιάξουν τη δική τους φωλιά, όπως αυτά επιθυμούν και είμαι σίγουρος πως θα καταλάβετε
ότι η φαντασία μας δεν έχει όρια!
Γι αυτό φωνάξτε όσους περισσότερους θέλετε και δεν θα φύγετε απογοητευμένοι!
*Θα μας έδινε μεγάλη χαρά αν φέρνατε μαζί σας κάποια λιχουδιά από το σπίτι γιατί σίγουρα θα είναι ένα από τα βασικά που θα μας έχουν λείψει!
*Ακολουθούν πληροφορίες για το πώς να έρθετε στην κατασκήνωσή μας.
Αφήνουμε την Εθνική οδό στο ΧΛΜ 39, έξοδος για Μέγαρα / Νέα Πέραμο. Μετά 23 ΧΛΜ (μισή ώρα στροφές) φθάνουμε στην παραλία του Αλεποχωρίου. Κάνουμε δεξιά και ακολουθούμε τον παραλιακό δρόμο έχοντας την θάλασσα αριστερά μας (περνάμε την Μαυρόλιμνη και τον οικισμό Βαμβακιές). Μετά από 15 ΧΛΜ φθάνουμε σε μια πέτρινη κρήνη στο δεξί μας χέρι. Απέναντι, αριστερά του δρόμου αρχίζει η περίφραξη του κτήματος. Η μεγάλη διπλή πύλη για αυτοκίνητα βρίσκεται 200 μέτρα πιο πέρα. Ακριβώς μετά από την πύλη βρίσκεται το πρώτο σπίτι του χωριού. Συνολική διαδρομή Αθήνα (Λεωφόρος Κηφισίας) - Σχίνος 70 λεπτά με χρήση της Αττικής Οδού. Έχει παντού άσφαλτο .