Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

SEX in this city (Part 2 with a vengeance)

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Sex in this city

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Γράμμα στους tifosi

Ο Michael Schumacher έστειλε ανοικτή επιστολή στους οπαδούς της Ferrari

Ο Michael Schumacher, που ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, δεν ξέχασε να αποτίσει φόρο τιμής στους τιφόζι που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γερμανός έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς της ιταλικής φίρμας μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης της γείτονος. Σε αυτή αναφέρει:

«Για 14 χρόνια ήμουν μέρος της Ferrari και για 14 χρόνια η Ferrari ήταν κομμάτι του εαυτού μου. Ένα μεγάλο μέρος της θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι πάντα τη ζεστασιά, τη δύναμη και την αφοσίωση που ένιωσα για πολλά χρόνια από τους οπαδούς της Ferrari. Με έχετε κάνει να νιώσω ευπρόσδεκτος και έχω προσπαθήσει να σας μεταφέρω το πάθος μου παλεύοντας στις πίστες και γιορτάζοντάς το μαζί σας μετά από κάθε νίκη. Τα χρόνια που πέρασα στη Ferrari έκανα πολλούς φίλους και έμαθα πολλά.

Προσπάθησα πάντα να είμαι προσεκτικός στον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα και συχνά έδωσα έμφαση σε αυτή τη στάση ζωής στη Γερμανία: Χωρίς γκρίνια προσπαθούσα πάντα να βρίσκω την ομορφιά και να το διασκεδάζω. Τώρα ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για μένα. Θα τρέξω ξανά στην πίστα ενάντια στη Ferrari και με τον μέγιστο σεβασμό. Είμαι πεισμένος ότι οι μάχες θα είναι σκληρές. Όμως, είμαι σίγουρος ότι η Ferrari θα είναι έτοιμη να δείξει την ιστορική της δύναμη αφού ξέρω ότι αυτοί οι τύποι ξέρουν πώς να το κάνουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν εκτός από τους δύο οδηγούς της Ferrari δείξετε και σε μένα λίγη από την απεριόριστη συμπαράστασή σας».

Ο Michael Schumacher θα ξεκινήσει πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου.

πηγή: www.msfree.gr -

www.msfree.gr/msdet.php?id=9407