Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

συνάντηση για την γενική συνέλευση...

Με την παρακάτω επιστολή, που αρχικά είχε 10 υπογραφές και στη συνέχεια, σχεδόν την απόλυτη πλειοψηφία, από τα νεοεκλεγέντα μέλη της γενικής συνέλευσης της π.ε. σαρωνικού, ζητήσαμε από τον π.ε. σαρωνικού να γίνει μία συνάντηση - συζήτηση...:
Πειραιάς 15/4/09

Προς: Περιφερειακό Έφορο Σαρωνικού
Κοιν.: Επιτελείο ΠΕΣ
Μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΣ

Αγαπητέ Περιφερειακέ Έφορε,

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό με την ανακοίνωση 34/09 του ΣΕΠ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 16 Μαΐου. Η Περιφέρεια μας εκπροσωπείται στην Γενική Συνέλευση από 28 μέλη τα οποία αναδείχθηκαν όπως προβλέπεται από τον κανονισμό στις 14/12 2008. Πιστεύουμε πως είναι καλό και σκόπιμο να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση των αναδειχθέντων μελών της Περιφέρειας μας πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τον κοινό προβληματισμό πάνω σε θέματα που αφορούν την πορεία της κίνησης μας.
Θεωρούμε πως κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας κι έτσι θα μας δοθεί και η δυνατότητα να φτάσουμε στη Γενική Συνέλευση έχοντας, πιθανά, καταλήξει σε κάποιες κοινές απόψεις που θα μας εκφράζουν όλους και θα αποτελούν θέση της Περιφέρειας μας. Ακόμη όμως και αν δεν συμφωνήσουμε σε κοινές θέσεις και απόψεις, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την συνάντηση αφού ο διάλογος που θα προκύψει θα αποτελέσει μια ευκαιρία για όλους μας, να ακούσουμε και να δούμε απόψεις και πλευρές τις οποίες δεν έχουμε καταφέρει να δούμε μέχρι σήμερα από περιστασιακές συζητήσεις ή από το Συνέδριο της Περιφέρειας μας.
Είναι σημαντικό λοιπόν να ξεκινήσουμε με αυτήν την συνάντηση δημιουργώντας στην ουσία έναν κύκλο διαλόγου και προβληματισμού, σε θέματα που έχουν σχέση με την πορεία της κίνησης, την οποία όλοι υπηρετούμε και αγαπάμε, περνώντας με αυτόν τον τρόπο από το προσωπικό και τοπικό στο ευρύτερο και περισσότερο γενικό.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς
(ακολουθούν υπογραφές)
Μείνετε συντονισμένοι, θα υπάρχει και άλλη ενημέρωση...