Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

καλό ταξίδι!!!

καλό ταξίδι Φίλε Ηλία!!!
(επέστρεψε στον δημιουργό ο φίλος και παλαιός πρόσκοπος του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου, Ηλίας Λαζαρίδης)

Το πιο καινοτόμο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων στον κόσμο

Η πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, πρόκειται να παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό και αποδοτικό σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων που θα προσφέρει ποδήλατα εξοπλισμένα με ταμπλέτες που θα τρέχουν λογισμικό Android και GPS. Ο εξοπλισμός αυτός θα επιτρέπει στους αναβάτες να προγραμματίζουν τις διαδρομές τους με το ποδήλατο και να τις συνδυάζουν για παράδειγμα με το μετρό... (το πλήρες κείμενο στο: www.econews.gr/2013/08/21/podilato-cykeldk-104267/).

ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ “ATHENS BIOWASTE”!

Εφαρμόζεται εδώ και μια 20ετία στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για τη χωριστή συλλογή και κομποστοποίηση υπολειμμάτων τροφών, που επιτέλους ξεκινάει πιλοτικά τώρα και στη χώρα μας με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού ταμείου LIFE και με πρωτοπόρους τους Δήμους Αθηναίων και Κηφισιάς!... (το πλήρες κείμενο στο: http://prasinizo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=918:athens-biowaste-compost&catid=27:anakiklosi&Itemid=39)