Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ευχετήριες κάρτες...

Οι ευχετήριες κάρτες που έστειλε τις γιορτές το ΣΕΠ, πόσο κοστίζουν άραγε;;;
Δεν υπήρχαν ομορφότερες και κυρίως φθηνότερες λύσεις;;;
Και αφού θέλατε να δώσετε κάποια χρήματα, υπάρχουν και οι δωρεές εκεί που πραγματικά "πιάνουν τόπο" (π.χ. παιδικά χωριά SOS, κ.λ.π.)

απερχόμενη διοίκηση...

Πλησιάζει η ώρα της ανάδειξης νέας διοίκησης, μετά τα δυσάρεστα γεγονότα της 9ης έκτακτης γενικής συνέλευσης τον Δεκέμβριο του 2005...
Ίσως κάποια άλλη στιγμή ν' αναφερθώ σε γεγονότα που συνέβησαν από τότε μέχρι σήμερα...
Αυτή τη στιγμή θέλω να αναφερθώ θετικά (την προηγούμενη φορά ήταν στο forum του σ.ε.π., για την νέα ιστοσελίδα της ειδικότητας των ναυτοπροσκόπων, που είναι μία αρχή...) στην απερχόμενη διοίκηση για δύο θέματα που χειρίστηκε και ξεκίνησε να βάλει μία τάξη.
Το πρώτο θέμα, είναι σχετικό με τα οικονομικά, όχι του σ.ε.π., αλλά με την ομοιόμορφη εμφάνιση των βιβλίων και στοιχείων των κλιμακίων και οι οδηγίες σχετικά με την τήρηση τους. Βέβαια, μετά από όλα αυτό το διάστημα της εφαρμογής, θα πρέπει να μαζευτούν οι παρατηρήσεις και να βελτιωθούν κάποια πράγματα που χρειάζονται.
Πάντως ήταν μία καλή αρχή που πρέπει να συνεχίσει το επόμενο δ.σ.
Και το δεύτερο θέμα, έχει να κάνει με την ειδικότητα των ναυτοπροσκόπων. Πάρα πολύ σωστή η έκδοση του "βιβλίου αξιοπλοΐας των ναυτοπροσκοπικών λέμβων". Νομίζω ότι οι γνωρίζοντες τα περί της ειδικότητας θα συμφωνήσουν μαζί μου.

sms!!!

Το πιο πρωτότυπο sms που έλαβα την πρωτοχρονιά:

"Έχεις προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά?
Μην ανησυχείς!
Το 2010 είναι εδώ για να σε γεμίσει με όλα αυτά που επιθυμείς για να κάνουν τη ζωή σου ποιο όμορφη!
Παρέχεται και εγγύηση για ένα χρόνο.
Καλή χρονιά με υγεία!"