Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

νέο δ.σ.;;;

Τελικά νέο, παλαιό, μία από τα ίδια, διοικητικό συμβούλιο;;;
Οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια, θα το δείξουν...
Καλή επιτυχία!!!
(εύχομαι και προσεύχομαι)

17 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, και δη αυτή την σύνθεση. Με προβληματιζεί το γεγονός πως άνθρωποι που δικαίως ή αδίκως έσειραν το σώμα ΜΑΣ σε μια μακρόχρονη, δαπανηρή δικαστική διαμάχη, επέστρεψαν! Αν έπεισαν ή ξεγέλασαν ανθρώπους είναι δικαίωμα τους, όπως και καλά να πάθουμε όλοι εμείς που τους αφήσαμε το παράθυρο ανοιχτό να ξαναμπούν. Και αυτό γιατί άνθρωποι που δεν πιστεύαν κατά τα λεγόμενα τους σε γραμμές και ομάδες, διαψεύστηκαν γιατί άλλα έδειξαν τα ψηφοδέλτια, την ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ!4 ωρες μετά από αυτά που έλεγαν στα μέλη της Γενικής συνέλευσης, αποκαλύφθηκε το 1ο ψέμα με την καινούργια ιδιότητα τους. Να επανέλθουν λοιπόν γιατί, να υπηρετήσουν την Φιλοδοξία τους, να απογειώσουν την Υστεροφημία τους, ή όπως διαφαίνεται πουλώντας και την ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους να πάρουν την εκδίκηση τους;Αλήθεια αυτή την λάμψη ΕΙΔΑΝ, μέσα από τα μάτια των παιδιών όπως υποστήριξαν κάποιοι, το ξεπούλημα στο διάβολο το έβλεπαν; το είδαν; Αυτός ο τόπος και το ΣΕΠ έχει κουραστεί κυρίως από λόγια και όχι έργα! Λόγια που ντυμένα με το όμορφο περιτύλιγμα του οράματος καταλήγουν, στην σημερινή καταστροφή και συρρίκνωση που βιώσαμε και προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να αντιστρέψουμε! Πραγματικά χωρίς να γίνομαι μάντης κακών, δεν νομίζω ότι στα 100 χρόνια, θα ζήσουμε μέρες χαράς και ελπίδας, αλλά μέρες προβληματισμού στεναχώριας και αποκλεισμών, ότι γινόταν δηλαδή και μέχρι το 1999! Δυστυχώς έρχονται δύσκολες μέρες, που πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στις επάλξεις για να αντιμετωπίσουμε την καλοπλασαρισμένη λάσπη, και την ανανεωμένη-μεταλαγμένη Σαπίλα! Είμαι πεπεισμένος, ότι τα σχεδια εκαθαριστικών επιχειρήσεων έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή, για την διασφάλιση της Νο2 Παντοκρατορίας. Εύχομαι και προσεύχομαι και γω φίλε Κώστα, τα παραμάγαζα που έχουν (έχετε;) στήσει κάποιοι, πραγματικά να εξαφανιστούν! Εύχομαι άλλη μια φορά ετερόφωτοι και ανδρίκελα και σίγουρα αυτόφωτοι- ματαιόδοξοι να μας αφήσουν ήσυχους, και το Σώμα να πάει μπροστά με νέους Ανθρώπους!
    Προσεύχομαι η σαπίλα, τις ίντριγκες και διαπλοκές τους να μην μπορέσουν να τις εφαρμόσουν, γιατί είμαστε πολύ κοντά για καινούργιες αναταράξεις τύπου 2005, που τις εφάρμοσαν οι ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ

    Μποζίκης Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Νίκο!!!
    Πίστευες ότι όλα αυτά που έγραψες δεν θα τα ανέβαζα;;;
    Το έκανα όμως...
    Βέβαια πιστεύω ότι όλα αυτά που γράφεις, τα γράφεις από δυσαρέσκεια, του αποτελέσματος που δεν μπήκες στο Δ.Σ...
    Βέβαια, μάλλον ή καλύτερα σίγουρα, στο μάθημα της ιστορίας στο σχολείο ήσουν λίγο αδύναμος...
    Θα επανέλθω για να σου απαντήσω σε όλα αυτά που γράφεις...
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν σου απαντήσω σε όλα αυτά που έγραψες, μήπως θα ήθελες να γράψεις και ονόματα, μήπως και έχω παρεξηγήσει πρόσωπα και καταστάσεις;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Κώστα πριν μου απαντήσεις σε ότι θες
    Θα σου πω:
    1) Πίστευα ότι θα το έβαζες γιατί δεν είχες περιθώριο να πράξεις διαφορετικά………
    2) Αν θεωρείς οτί εγώ είμαι ανιστόρητος, μάλλον εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη, γιατί μάλλον ο νου σου ταξίδευε πως θα ολοκληρώσεις τα σχέδια σου για να γίνεις Περιφερειακός. Ένα σχέδιο που έχεις ξεκινήσει από την ημέρα που έχασες. Βεβαίως για την επιλεκτική μνήμη, ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ τι είπα στην συνάντηση των μελλών της Γ.Σ. της Περιφέρειας πριν μια εβδομάδα, το γιατί κατεβαίνω ξέροντας ότι δεν θα βγω, πράγμα που επαληθεύτηκε από το πόσους ψήφους πήρα και από πού τους πήρα(μιλάνε τα ψηφοδέλτια), αλλά για να σου θυμίσω εγώ είπα και συμπλήρωσα τότε ότι δεν καίγομαι να μπώ, αυτά και περί δυσαρέσκειας
    3) Επίσης καταλαβαίνω ότι την διαφορετική γνώμη το DNA σου δεν την αντέχει, τι να κάνω εγώ; Θεός δεν είμαι, ούτε πιστεύω ότι είμαι, ούτε Πιστεύω ότι είμαι σαν μερικούς μερικούς, Αλαζόνας
    4) Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα αλλά σε τακτικές που πηγάζουν από ένα και μόνο τρόπο λειτουργίας και Στάσης
    Θα σε προτρέψω:
    1) Αν έχεις το κουράγιο και το αντέχεις, μπορείς να δεις το απολυτήριο Λυκείου μου, μιας που αναφέρεσαι στις σχολικές μου γνώσεις αλλά και από την μετέπειτα υπόλοιπη ακαδημαική μου πορεία, και μακάρι και εσύ στα 31 σου να είχες τέτοια επαγγελματική πορεία, όπως έχω εγώ σήμερα
    2) Αν έχεις αναλάβει εκπρόσωπος τύπου κάποιου ή κάποιων ονομάτων, μπορείς να το ανακοινώσεις, ούτως η άλλως η σκιά δεν κρύβεται, ή καλύτερα ουδέν κρυπτό υπό του ήλιου (είδες αν και η ασχολία μου είναι με τις θετικές επιστήμες, ξέρω και άλλα φιλολογικά μαθήματα πέραν της Ιστορίας), Βέβαια στο δάσος των Ελαιών ο Χριστός είπε την ώρα που τον πρόδιδε ο Ιούδας «η Νύχτα των Σκιών…….», είδες και στα θρησκευτικά καλός, αλλά εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις τόσα χρόνια από ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ έχεις συνηθίσει να ζεις με αυτά και δίπλα σ αυτά.
    3) Όταν θα μιλάς λοιπόν ή θα απευθύνεσαι μαζί μου να είσαι λιγότερο ειρωνικός, γιατί τουλάχιστον εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα, από ότι όμως κατάλαβες μπορώ να γίνω και γω ειρωνικός, ακόμα και σ αυτό Καλύτερα πάλι όπως και στα μαθήματα και στην σταδιοδρομία από εσένα.
    Για να τελειώνουμε λοιπόν, Κάποτε παραλλήλισα τις τακτικές κάποιου, σε Τακτικές Τσαουσέσκου, ευτυχώς της ξανά επιβεβαίωσα, και από την μετέπειτα στάση του, και από τους μετέπειτα αποκλεισμούς που μου επέβαλε, και έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Παρόλα αυτά ξέρουν και αυτός και μερικοί άλλοι, να με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου, και να με λένε ανήθικο και αλητήριο, γιατί δεν έχουν και το Θάρρος να το κάνουν μπροστά στην μούρη μου, ή να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους με γεγονότα. Επειδή λοιπόν εγώ δεν σε χαρακτήρισα ακόμα, ούτε σε ειρωνεύτηκα ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ θα άρμοζε αν το έκανε κάποιος άλλος , και πριν ανοίξουμε πάλι τους ασκούς του αιόλου, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ακόμα και για αυτό, ρίξε τους τόνους και ασχολήσου με ποιο τρόπο θα με αποστομώσεις μιας και αυτό είναι το Άγχος σου. Γιατί παρεμπιπτόντως δεν σου ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΘΕΣΑ. Πρόσεξε δε γιατί κοντά είσαι στο να χαρακτηριστείς από τις πράξεις σου στο τέλος τέλος και από μόνος σου ως προβοκάτορας, αν λάβουμε υπόψη την «ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ» τον τελευταίο χρόνο για Συναντήσεις και Παρασυναντήσεις.
    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ
    Μποζίκης Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε ως ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων.
    Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνομαι γιατί έγραψες εδώ αφού κάνεις σαφές ότι δεν επιθυμείς την ανταλλαγή απόψεων.
    Άλλωστε για όλα όσα αναφέρεσαι υπάρχουν και οι φυσικοί χώροι, αλλά και οι ευκαιρίες να εκφραστείς όπως επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ Φίλε Κώστα, στο Βlog σου κατέθεσα μια άποψη, δεν ζήτησα απάντηση επί της απόψεως μου. Αν τώρα αντιλλαμβάνεσαι ότι η ανταλλαγή απόψεων γίνεται μέσω απάντησης επίτης συγκεκριμένης άποψης δικαίωμα σου είναι, και ακόμα και αυτό θεμιτό. Συνήθως όμως η ανταλλαγή απόψεων γίνεται με κατάθεση άλλης άποψης, και όχι ως απάντηση. Πρόθεση μου ήταν και είναι να μην λογομαχήσω επί προσωπικού μαζί σου, αλλά δυστυχώς τα ειρωνικά σχόλια επί προσωπικού, δεν μπορώ και δεν θα τα άφηνα αναπάντητα. Αν έχεις λοιπόν κάτι μπορείς να απαντήσεις, μπορείς να καταθέσεις την άποψη σου με όποιο γνωμονα θες(απάντηση ή άλλη άποψη).
    Αυτό όμως που μου παρουσιάζεις, μπορεί και να κάνω λάθος, είναι ότι δεν έχεις μάθει να ακούς, για αυτό επειδή βλέπω ότι δημιουργεί ένταση το να λέω την άποψη μου, σε άνθρώπους που δεν έχουν μάθει να ακούν άλλη άποψη, θα σταματήσω να απαντώ σε ότι πεις, σε ότι απαντήσεις, σε ότι καταθέσεις. Απλά διόρθωσε αν θες η επισείμανε, κάπου στο μπλοκ ότι δεκτές οι απόψεις που συμφωνούν σε μεγάλο ποσοστό με τον ιδιοκτήτη.

    Πραγματικά φιλικά

    Μποζίκης Νίκος

    Υ.Γ.: ξέρεις ότι σε όλους τους χώρους έχω το θάρρος της άποψης μου, γιατί μιλώ πάντα τεκμηριωμένα με στοιχεία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ προσπαθώ να αποφεύγω να σχολιάσω, κάποιες φορές δεν καταφέρνω να κρατηθώ!

    Αγαπητέ Νίκο, την Τρίτη 19/01/2010, μας είπες ότι ο λόγος της υποψηφιότητάς σου ήταν καθαρά και μόνο για "να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας" και ότι δεν το είχες σκεφτεί μέχρι που άκουσες φήμες που έλεγαν ότι θα κατέβεις.

    Και πράγματι τα ψηφοδέλτια μίλησαν και όσοι ήταν εκεί (και πρόσεχαν αντί να χαχανίζουν) άκουσαν τι είχαν να πουν. Για τους υπόλοιπους αναφέρω απλά: "Βαφείδης, Δάνδολος, Καραμάνης, Λαδάς, Μπακογιάννης, Μποζίκης, Σταθόπουλος και Χουρδάκης" - μια "τυχαία" επιλογή ψηφοδέλτιου που μιλούσε.

    Όσων αφορά την επίθεσή σου στον Κώστα, λυπάμαι για άλλη μια φορά για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας αδερφός πρόσκοπος (και μάλιστα εκπαυδευτής του Σ.Ε.Π.).

    Και όσων αφορά το ήθος σου που τόσο πολύ υπερασπίζεσαι σου θυμίζω τα λόγια του σοφού ελληνικού λαού: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Και αν δεν σου λένε τίποτα αυτά τα λόγια τότε θυμίσου τα λόγια σου από το σιμπί προς τον Αρχηγό της Κυβερνήτου, περί τραυματισμό μέλους του πληρώματος και αναγκαστικής εξόδου. Και μετά έλα να μας πεις για ήθος και πειθαρχία. Επίσης μια "τυχαία" επιλογή διαλόγου.

    Μετά λύπης, ευχών και προσευχών,

    Φίλιππος Ντιέτσι
    Σκορπιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Νίκο,

    Θα ήθελα να σου κάνω μερικές ερωτήσεις. Να με συγχωρέσεις για τυχόν λάθη μου γιατί ο βαθμός του απολυτηρίου μου ήταν χαμηλός και ίσως η σταδιοδρομία μου να μην ήταν έως τα 31 μου τόσο καλή όσο η δική σου. Παρόλα αυτά μεγαλώνω δύο παιδιά χωρίς πρόβλημα και είμαι πανευτυχής. Αν αισθάνεσαι ότι σε ειρωνεύομαι ή ότι θα σε ειρωνευτώ, απλά σε ενημερώνω ότι προσπαθώ να είμαι ευθυγραμμισμένος με το κλίμα και το ύφος της επιστολής σου. Όπως επίσης σου αναφέρω ότι δεν είμαι, και ποτέ δεν ήμουν, φερέφωνο ή σκιά κανενός. Αντίθετα..
    Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι αυτοβαπτίζεσαι προσκοποσωτήρας, κυριαρχεί η ελιτίστικη άποψη και έχεις ένα απόλυτα υβριστικό ύφος με περίσσιο τσαμπουκά και αντριλίκι.
    Βρίζεις ανθρώπους που έχουν δώσει τη ζωή τους στη προσκοπική κίνηση. Αν έχουν κάνει λάθη; Φυσικά… Αλλά αυτό δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να τους βρίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Και ίσως δεν έχεις σκεφτεί ότι αυτά τα πρόσωπα έχουν και παιδιά που διαβάζουν και ενημερώνονται και είναι τραγικό λάθος να γράφονται τέτοιες εκφράσεις για τους γονείς τους. Προφανώς δεν είσαι πατέρας και δεν γνωρίσεις, δεν έχεις αυτό το συναίσθημα και ο φανατισμός σου σε κάνει να μη δίνεις δεκάρα για τις συνέπειες. Όπως επίσης ότι όλοι κάπου εργάζονται και δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δημιουργηθεί πρόβλημα.
    Στο θέμα μας… Αναφέρεις ότι ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε αυτό το καινούργιο Δ.Σ. Και αμέσως μετά τους κατηγορείς. Άρα μόνο δυστυχώς (κατά την άποψη σου). Δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι είναι στο Δ.Σ. είναι άχρηστοι και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι. Θα ήταν χρήσιμοι και ικανοί μόνο αυτοί της αρεσκείας σου. Δηλαδή η ψηφοφορία είναι άχρηστη και όσοι τους ψήφισαν δεν έχουν τις δικές σου πνευματικές ικανότητες, εξυπνάδα και περγαμηνές και είναι ηλίθιοι και εξαπατημένοι.
    << Άνθρωποι που δικαίως ή αδίκως έσυραν το σώμα σε δικαστική διαμάχη>>. Αν είναι δίκαια γιατί να μη το κάνουν; Και εσύ στο κάτω- κάτω ποιούς ακριβώς εξυπηρετείς με την έκρηξη δημοκρατικότητας σου; Που φυσικά την αναιρείς με το να αναφέρεις ότι αφήσατε (άραγε ποιοι;) παράθυρο για να μπουν αυτοί οι σατανικοί άνθρωποι. Αναρωτιέμαι με τι τρόπο θα κλείνατε το παράθυρο και ποιοι; Και παρεμπιπτόντως μια που είσαι καλός στην ιστορία και στα μαθηματικά, πόσο ετών ήσουν το 1991 έως το 1999; Και στην ηλικία που ήσουν, που ακριβώς συμμετείχες και έχεις τόσο καλή γνώση για το τι συνέβαινε τότε; Μήπως είσαι λάθος πληροφορημένος; Γιατί, αν δεν έχεις την εμπειρία του βιώματος και απλά παπαγαλίζεις λόγια άλλων, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους ετερόφωτους και ανδρείκελα (όπως αναφέρεις). Δεν σε είδα να μιλάς για λάσπη, διαπλοκές και όλα τα χαριτωμένα που αναφέρεις στο απερχόμενο Δ.Σ. Αυτοί τα έκαναν όλα τέλεια; Όλα με διαφάνεια; Ήταν οι μόνοι αληθινοί πρόσκοποι που πέρασαν από το ΣΕΠ; Και για τη συρρίκνωση που αναφέρεις είναι υπεύθυνοι ο Λυγερός και ο Βογιατζής και από κει και πέρα όλα γίνονται καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (συνέχεια)
    Για να τελειώνω… Προσπάθησε να καταλάβεις από πού και γιατί πηγάζει όλος αυτός ο θυμός και σε αναγκάζει να ακροβατείς στη μισαλλοδοξία και την ανασφάλεια. Είναι δικό σου εσωτερικό θέμα. Αν κατηγορείς κάποιους ότι κινούνται εκτός αρχών, ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις για να δεις που κινείσαι κι εσύ. Αν με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, αδικείς τον εαυτό σου. Επίσης, επειδή το ύφος της επιστολής αναδύει τσαμπουκά και αντριλίκι και όπως γνωρίζεις, λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου, έχω δει εκατοντάδες τέτοια άτομα και δεν συγκινούμαι καθόλου, θα σου έλεγα να ρίξεις εσύ τους τόνους γιατί δείχνεις υπερβολική αδυναμία.
    Τελειώνοντας, σου θυμίζω ότι παρότι ήμουν στη κίνηση από μικρό παιδάκι, περνώντας σχεδόν από όλες τις <> ζώντας καλές και κακές στιγμές, δεν υπηρετώ την ιδέα του προσκοπισμού. Και αυτό από δυσαρέσκεια σε πρόσωπα και καταστάσεις. Παρόλα αυτά δεν βγήκα με επιστολές να θίξω κανένα. Το μόνο ίσως που θα έπρεπε να κάνω ήταν αυτό που με οδηγούσε η καρδιά μου. Να τους ευχαριστήσω που με πλήγωσαν. Να τους ευχαριστήσω που μου έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω πιο δυνατός. Και να σου αναφέρω αυτό που λέει η ψυχολογία. Αυτοί που κατηγορούν δεν τα πάνε καλά με τον εαυτό τους ….
    Γιάννης Λεονταρής
    Υ.Γ. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμία επιστολή. Όποιος επιθυμεί να μου πει κάτι στο τηλ. 6944-395896 ή κατ’ ίδιαν Ι. Γκούρα 100 - Νίκαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή όμως εγώ σχολιάζω και δη ότι αναφέρεται σε εμένα, βρε καλώς τα ΤΑΜΠΑΚΙ, καλώς τα παπαγαλάκια της ΑΥΛΗΣ
    Χαίρομαι λοιπόν Φίλιππε που δημοσιεύεις ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο που υπήρχαν άτομα από διαφορετικές γραμμές και άσχετοι, όπως και το Αργυρίου, Βεργίτσης Ιακώβου, Κεφαλάς, Λαδάς, Λυγερός, Μιχάλης, Μποζίκης, Σταθόπουλος, Χουρδάκης όπως Υπήρχαν και ψηφοδέλτια που κατέλειγαν σε εεεεεεεεεεεεεεεεεε…….. και Φαζάκης, οπότε λογικό να χανανίζουμε και να γελάμε κάποιοι με την κοροιδία που βλέπαμε. Και χαίρομαι που λές για τα ψηφοδέλτια, γιατί στην Περιφέρεια, μας παρουσιάσατε ξεκάθαρα την Γραμμή Λυγερού, Άσχετα αν οι ίδιοι μετά προσπάθησαν να «λειάνουν» την «εικόνα». Αυτό γιατί μάλλον εσύ ανήκεις στην κατηγορία της επιλεκτικής ακοής και όρασης, γιατί αυτό που σου εξήγησα πιο πάνω, ήταν και από τις αρχικές διαφωνίες μου που κατέθεσα στο Βlog, διάβασε προσεκτικά στην αρχική τοποθέτηση Παλικαράκι μου. Εκτός τώρα αν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι και Αρειανός, ευτυχώς που εκεί ήταν και ο Ευριπίδης και ο Περιφερειακός που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου. Αυτά περί υποψηφιότητας και κλπ κλπ. Και αυτό γιατί τα δικά σου και του συναφιού σου τα τυχαία, που τάχα θέλατε να καταθέσετε απόψεις, και πήγατε να εκθέσετε μια ολόκληρη Περιφέρεια, βάζοντας μας όλους στο ίδιο τσουβάλι, με τις άνωθεν χρωματιστές εντολές του Προσκοποράματος, όχι σε έμενα στον 1ο εξάδος που μπορεί να ζει με το μύθο ή το παραμύθι και τα «ΤΥΧΑΙΑ»
    Και έλεγα δεν θα μπει κανείς να υπερασπιστεί τον Κώστα, από τον Ανήθικο και αλητήριο, για εμένα μιλάω σύμφωνα με τα λεγόμενα 2 εκ των 14 υποψηφίων της Γραμμής που υπηρετείς. Αλλά ρε Φίλιππε να μου δώσει μαθήματα ηθικής ο Κώστας, ο Αδελφός Λιονταρής, ακόμα και ο Παντελής, πάει στο Καλό να το δεχτώ, αλλά από εσένα; ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ; ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑ

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΑΤΟΥΝ, ΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ-ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ,, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΙΛΟΣΥΝΗΛΘΕ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ Η ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ; ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑΥΤΙΑ ΘΕΣ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΥΝΟΛΟ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Ή ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΩ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 500 ΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 2000 ΜΙΛΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ Ε; ΚΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΙ ΠΑΙΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ (ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ)

    ΜΕΤΑ ΔΕΗΣΕΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ
    ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Μποζίκης Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. meros 1o

    Αγαπητέ Γιάννη,

    Επειδή μου έκανες μερικές ερωτήσεις, και μετά λες ότι δεν θες απάντηση παρά μόνο στο Κινητό σου ή στο σπίτι σου; Τις ερωτήσεις γιατί δεν μου τις κάνεις από το τηλ ή γιατί δεν με κάλεσες στο σπίτι σου να μου τις κάνεις; Ε και μια που δεν θα μου απαντήσεις όπως είπες, θα σου πω εγώ οι χοροί καλά κρατούν και μηχανισμοί κάπως θα δεθούν έλεγε ένας ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ το 60, μήπως λέω εγώ τώρα θα έπρεπε να ζω το 60 για να έχω άποψη το τι γινόταν τότε. Ε όχι βέβαια φίλε Γιάννη. Παρόλα ξέρω και για τους μηχανισμούς του 60 και από τους μηχανισμούς εως το 99, και πριν τον Βογιατζή γνωρίζω καλά.
    Αυτά τα εισαγωγικά για να σου αποδείξω ότι μάλλον μονόπλευρα, τα βλέπεις ίσως λόγο, Νιρβάνας και καλής καρδιάς και Ψυχοσύνθεσης που έχεις.
    Επειδή λοιπόν κατ εσέ ειμαι κακοπροαίρετος, ας ασχοληθώ λίγο κακοπροαίρετα μαζί σου, ένα ξαφνικό πράγμα 4 χρονάκια είναι που την έκανες; 4 χρόνια μετά δεν επανεμφανίστηκες στα μάτια μου; Τυχαίο γεγονός μαζί ,με άλλες επανεμφανίσεις; εεεεεεεε
    Δεν μπορω σε συγχωρέσω για τα τυχόν λάθη σου όσο και να είναι ο βαθμός του απολυτηρίου σου 1) δεν είμαι θεός να συγχωρώ
    2)γιατί δεν κρίνω ένα άνθρωπο από τους Βαθμούς του και 2) γιατί ο Δάσκαλος που κρίνει με τις αποδόσεις στα μαθήματα λέγεται Κ. Λυγερός. Οπότε από εκείνον συγχώρεση. Όσο για την σταδιοδρομία σου που ίσως να μην ήταν έως τα 31 σου τόσο καλή όσο η δική μου, τι να πω κακές επιλογές, κακό του κεφαλιού σου Ας πρόσεχες, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Εύχομαι πάντως καλοπροαίρετα να ζήσεις πιο πολύ ακόμα ευτυχισμένος με την οικογένεια σου. Πάντως εγώ θα σου απαντώ με το ύφος μου και πως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα. Τώρα για τα φερέφωνα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη δεν θα πω κάτι αλλά με ξενίζει η ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!! Θα σε πληροφορήσω λοιπόν πέραν του Νικόλαος που είναι το επίσημο μου όνομα έχω άλλο ένα που ακούει στο Στέλιος, τρίτο όνομα που να λέγομαι Προσκοποσωτήρας δεν έχω, και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πότε γιορτάζει μπας και του ανάψω καμμιά λαμπάδα και σώσει και το σώμα βρε παιδί μου. Πάντος αν και οι γονείς μου δεν είναι Ισπανικής Καταγωγής δεν μου έδωσαν τόσα ονόματα, αλλά ακούγεται Ωραίο ΝΙΚΟΛΑΣ-αιντε αλά Προσκοποσωτήρας –Στέλιος Μποζίκης, έτσι που είμαι και μηχανικός σκέφτομαι να κτίσω και ένα σταδιάκι σαν το Καλατράβα. Πάντος προσωπικά δεν με απασχολεί το πώς αντιλαμβάνεσαι το ύφος μου ή το αντριλίκι μου, γιατί δεν θέλω κάτι, ούτε θέλω να έχω κάτι μαζί σου, τώρα αν είναι απόλυτα υβριστικό, πάλι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες, και γω πιστεύω ότι είσαι αλλού ντα αλλού, και αζμαν ουζού αχμάν κολουρ ή σουρουκ μουρουκ ή κάπως έτσι, θα μου αλλάξεις άποψη ή θα με πείσεις να πιστεύω κάτι διαφορετικό σε αυτό που βλέπω, βιώνω, αντιμετωπίζω, οπότε έχω άποψη και συμπεριφέρομαι ανάλογα και όπως αρμόζει σε ανθρώπους και καταστάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. meros 2o

    Πρόσεξε λοιπόν, πρόσεξε να δεις Η ειρωνεία απαντιέται με ειρωνεία, και οι βρισιές με βρισιές, όπως και οι προσβολές με προσβολές, σε κακοπροαίρετους, αν δρούσαν διαφορετικά να τους αντιμετώπιζα διαφορετικά, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΟΥ, και μάλιστα καλό θα ήτο, να ελέγχεις σαν καλός πατέρας που μπαίνουν στο ίντερνετ τα παιδιά σού γιατί, η ανεξέλεγκτη χρήση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, εγώ λοιπόν θα γράφω ότι θέλω γιατί ζούμε σε μια δημοκρατική κίνηση και κοινωνία, και συ μπορείς να απαγορέψεις στα παιδιά σου να με διαβάζουν. Ναι δεν είμαι φυσικός πατέρας αλλά έχω βιώσει πολλές φορές την θλίψη στα μάτια τους, στα άλλα μου παιδιά όταν τους ανακοίνωνα ότι δεν μπορούμε να πάμε διήμερο, και αυτό γιατί κάτι παρέες του κολλήτου σου που υπερασπίζεσαι μου χουν κάνει 2-3 άρσεις, επειδή είχε το μαχαίρι και το πεπόνι, καθώς και κολλητούς στην τοπική εφορεία μου για να με εξοντώσει. Τώρα αν τους δημιουργεί πρόβλημα στην δουλειά του οποιοδήποτε, να βάλει όρους χρήσης ιστολογίου, να κάνει επιλεκτική, ανάρτηση κλπ,κλπ μεροληπτικά που θα του είναι αρεστά και ανώδυνα, ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΙΓΟΥΝ ΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ
    Στο θέμα μας λοιπόν, απλά πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι! Άνθρωποι ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ, και άνθρωποι που επέστρεψαν μαζί με ομάδα να πάρουν το αίμα τους πίσω να είναι αρχηγοί σε τζαμπορι κλπ κλπ τι δεν κατάλαβες; Και πάλι όμως λανθάνεις λέω και ευτυχώς γιατί σου είπα τι άνθρωποι υπάρχουν, όπως και ότι είναι ευτυχώς, αν και κακοί για μένα , για αυτούς που τους ψήφισαν. Για μένα λοιπόν το θέμα είναι δεν είναι αν έχουν τις πεγαμηνές τις δικές μου, αλλά πως θα βιώσουν την λάθος επιλογή τους , που πρέπει να την φάω στην μούρη, όπως τρώει και ο κοσμάκης την ασυδοσία του καπιταλισμού! Παρόλα αυτά πρέπει και σέβομαι το αποτέλεσμα, αν και δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να το κρίνω, και δη πως διαμορφώθηκε. Δυστυχώς λοιπόν φίλε Γιάννη μάλλον γιατί έλειπες, ΑΔΙΚΩΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ οπότε σε ευχαριστώ που με ρώτησες το γιατί δικαίως(αν και το είπα σεβόμενος το δικαίωμα του καθενός να προσφύγει στην δικαιοσύνη αν νομίζει ότι θίγεται) Να λοιπόν γιατί φωνάζω και ποιον εξυπηρετώ, τον εαυτό μου Γιατί θεωρώ λάθος άνθρωποι που έχασαν και επεδίωξαν ττον διασυρμό του σώματος για την υστεροφημία τους και μόνο να ξαναβρίσκονται μέσα σε ένα διοικητικό. Και εκεί στηρίζετε το γιατί αφήσαμε όλοι το παράθυρο να ξαναμπούν. Όλοι οι οποίοι δεν θα λειτουργούσαν με τον ωχαδερφισμό που διακατέχει την κίνηση και τον έχει επιβάλλει αυτή την πλευρά. Αλλά φαίνεται ότι δεν φτάνουν οι απανταχού ομοϊδεάτες. Όσο για το που ήμουν σου απάντησα πιο πάνω στον τραγουδοποιό του 60. Τώρα αν έχω μαζέψει από 200 άτομα διαφορετικής υπόστασης απόψεις , εκτός και εντός κίνησης, και ότι είδαν τα μάτια μου από το 97 που είμαι Βαθμοφόρος και βλέπω σήμερα, κάθως κάνω και αξιολόγηση στοιχείων , αν από όλα αυτά δεν έχω άποψη και θεωρούμε ετερόφωτος τι να σου πω; Όχι για την συρικνωση φταίει ο Λυγερός και η αυλή του, ο Βογιατζής ήταν από τους 1ους που έδωσαν άλλο τρόπο σκέψης και εξέλιξης, και πάει λέγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. meros 3o

    Για να τελειώνουμε γιατί κουράστηκα να απαντώ σε άκαιρα ερωτήματα, και πιάστηκε το χέρι μου. Κοίτα αν ήμουν ανασφαλής θα φοβόμουνα αν αύριο θα είχα εντολή και μην χάσω την καρεκλίτσα μου, οπότε απάντησα, και έχω και πράγματα να κάνω, όσο για το μισαλλόδοξος, δεν τρέφω κάποιο μίσος απλά απέχθεια και απαξίωση για αυτά τα άτομα έχω και για αυτό τα κρίνω και κυρίως όχι καθέ αυτού τα άτομα αλλά κυρίως τους σκοπούς και τις ενέργειές τους. Σίγουρα λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΖΑΝ ΝΤ ΑΡΚ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ , πάντως Γιάννη θα σε παρακαλούσα όχι Χρηστομάθεια από εσένα, κοίτα το παρελθόν σου και άσε τις αρχές τις δικές μου. Μάλλον εσύ με αυτό τον τρόπο, του να απαντάς σαν Συνήγορος, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, και αδικείς τον εαυτό σου, γιατί όλοι σε ξέρουν, και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, μπορούν να κρίνουν το Γιατί το κάνεις και τι πρέσβευες και πρεσβεύεις. Επίσης, επειδή το ύφος της επιστολής μου αναδύει τσαμπουκά και αντριλίκι , επειδή δεν μασάω τα λόγια και δεν φοβάμαι για την αλήθεια που λέω, θα σου πω ότι αρκετοί τσάμπα μάγκες που επαγγέλονταν πολεμικές τέχνες ή αυτοάμυνα, έχουν καταλήξει φυλακή για μαστροπία και προστασία, έχουν καταλήξει σε χαντάκια, έχουν αγοράσει οικόπεδο, επειδή τους έχουν ξαπλώσει κάτω με μια απλή παιδική τρικλοποδιά και άλλα πολλά τέτοια, αλλά μάλλον με αυτά που λες εσύ δείχνεις αδύναμος και ανασφαλής, θυμίζοντας το τρομακτικό επάγγελμα σου. Τώρα αν εσύ συγχωρείς, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, έχω ξαναδηλώσει ότι δεν είμαι Θεός, μόνο ο Θεός συγχωρεί, όπως και από τότε που βγήκε το συγνώμη το φιλότιμο να μην πω τι έκανε, και μου πεις ότι βρίζω πάλι. Αλήθεια πες μου σε πιο βιβλίο της ψυχολογίας το λέει αυτό και σε πια συνδυαστική λογική αναφέρεσαι, γιατί δεν γνωρίζω και δεν βρήκα πουθενά κάτι τέτοιο, να λέει, να γράφεται, να προκύπτει ως συμπέρασμα.
    Φιλικά
    Μποζίκης Νίκος

    Υ.Γ. : Σε λάθος άνθρωπο και με λάθος άνθρωπο, προσπαθείς να λυτρωθείς για τα λάθη σου, που τα βάζεις μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Παύλος Δροσίδης έγραψε στο e-mail μου και πιστεύω ότι αναφέρεται στα σχόλια αυτού του ιστολογίου:
    "ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
    ΠΑΥΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επίσης ο Θανάσης Σπάνος μου έστειλε το παρακάτω e-mail:
    "ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΠΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΣΟΥ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΑΝΟΣ"
    Το word που επισύναπτε έλεγε:
    "ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
    ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ . ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΤΒ/ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΤΙ:ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΜΒΟ Η ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ Ο ΚΥΒ/ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 3ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΖΑΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ; Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταλαβαίνετε ότι επειδή το θέμα έχει μετατραπεί σε προσωπική αντιπαράθεση, παρακαλώ πολύ, τις όποιες επιπλέον διαφωνίες σας, να τις λύσετε σε προσωπικό επίπεδο.
    Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο Χρήστος θεοδωρόπουλος έστειλε το παρακάτω e-mail:
    "Κώστα αν μπορεισ δημοσιευσε το. Ευχαριστώ

    Το οτι το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π. εκλέχθηκε απο τη Γ.Σ. είναι γεγονός.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχουμε τέτοια συμπεριφορά μεταξύ μας.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνουμε κρητική σε αδερφούς που μόλις ανέλαβαν να οδηγήσουν την κίνηση.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί φυλάμε τόση χολή για όσους δεν συμφωνούν μαζί μας.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πολεμάμε με χίλιους δύο τρόπους τους αδερφούς μας.
    Ίσως δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ξέρω.

    Λυπάμαι...

    Αλλα ο Προσκοπισμός εχει φτάσει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο εξαιτίας όλων μας. Λάθοι που έγιναν στο παρελθον δεν χρειάζεται να ξαναγίνουν.
    Ας προσπαθήσει ο καθένας απο εμάς να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί στο τμήμα του και η άνοιξη για τον Προσκοπισμό δεν θα αργήσει να έρθει.

    Φιλικά
    Θεοδωρόπουλος Χρήστος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή